Behandelinformatie

Behandelinformatie

praktisch: reisadviezen

De praktijk is geregistreerd als een landelijk erkend vaccinatiecentrum. Alle noodzakelijke reisadviezen en vaccinaties mogen hier worden gegeven (met uitzondering van adviezen rond diepzee duiken).

De procedure is als volgt: u vult een reisformulier in (te downloaden en uploaden vanaf deze site), wij stellen een advies op en bellen u om een vaccinatie-en advies schema met u af te spreken.

praktisch: longziekten

Binnen de praktijk is longfunctie onderzoek mogelijk. Daarbij kan beoordeeld worden of er sprake is van een chronische longaandoening, zoals astma of COPD.

De POH -S Gea Vriend voert de longfunctietest uit.. Dit onderzoek duurt alles bij elkaar ongeveer drie kwartier.
Voor het bespreken van de uitslag wordt een afspraak met de arts gemaakt. 

praktisch: diabetes

De diabetes zorg in de praktijk vindt plaats volgens de daarvoor geldende richtlijnen van de diverse wetenschappelijke verenigingen (o.a. Nederlands Huisartsen Genootschap).

Daarbij wordt iedereen met diabetes 4x per jaar gezien,  jaarlijks voor een uitgebreide controle door de arts, 3 maandelijks voor een kleinere controle door  Gea Vriend (POH-somatiek) en Janneke de Kloet (doktersassistent)

Binnen de praktijk bestaat ook de mogelijkheid om diabeten te begeleiden die afhankelijk zijn van het gebruik van insuline.

praktisch:uitstrijkjes

Voor het maken van een uitstrijkje ontvangen alle vrouwen tussen de 30 en 60 jaar elke 5 jaar een oproep vanuit onze praktijk.

De uitstrijkjes in het kader van het bevolkingsonderzoek worden gedaan door Gea Vriend en Janneke de Kloet.

Wrat behandeling met vloeibare stikstof.

Dagelijks op afspraak.

 

 

 

Online afspraak

U kunt ook online een afspraak maken bij de huisarts. Registreer u volgens onderstaande link:

Maak hier online uw afspraak!

Herhaalrecepten